Welkom op de website van basisschool Franciscus

Mijn naam is Leona van den Houdt en ik ben directeur van deze basisschool. De Franciscus is en kleine, gezellige school. Kinderen krijgen op onze school in een veilige en vertrouwde omgeving de kans zich optimaal te ontwikkelen. Kernwoorden zijn hierbij; passend, samenwerking en kracht.

Honderd leerlingen krijgen les in vijf verschillende groepen. We werken met een team dat altijd bezig is om het beste uit ieder kind te halen. Dit team begeleiden is voor mij een geweldige uitdaging!

Ouders vertrouwen ons hun kinderen toe. Die kinderen zetten op onze school een belangrijke stap in de richting van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid dragen en sociale verbondenheid. Daarbij mogen wij ze helpen. We hebben daarbij de steun van ouders echt nodig. Wij werken aan een cultuur waar respect is voor ieders opvattingen en waarin de dialoog met onze ouders en omgeving gezocht wordt. Het is dan ook logisch dat u altijd welkom bent bij mij of de leerkrachten met uw vragen, opmerkingen of suggesties.

Onderstaand filmpje geeft een impressie van onze school. We hebben dit gemaakt aan de start van het schooljaar 2018-2019.

Filmpje basisschool Franciscus

Graag tot ziens op onze school!

Met vriendelijke groet,

Leona van den Houdt